AKINROBOTICS Sertifika Programı

AKINROBOTICS Sertifika Eğitimlerinin 4.sü 9 Ağustos’ta İstanbulda..!

AKINROBOTICS mühendisleri tarafından üretilen insansı robotlarımızın satış ve kiralama işlemleri için sizlerin de bildiği üzere; çözüm ortaklarımızın AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifika Eğitimlerinin dördüncüsü, bayilerimizi de kapsayacak şekilde 9 Ağustos 2018 tarihinde (Bölge Bayi, Ana Bayi ve Bayilerimize özel olarak) AKINSOFT İstanbul Plaza’da düzenlenecektir.

Sizler de sertifika programımıza katılarak sertifikalarınızı alabilir; insansı replica rolex watches robotlarımızın satış ve kiralama faaliyetlerini yapabilme ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

AKINROBOTICS Sertifika Programı

Hangi şartları sağlamanız durumunda AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifikası alabileceksiniz?

AKINROBOTICS insansı robotlarının satış ve kiralama işlemlerini yapabilmeniz adına hazırlanmış AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifika Programı detayları aşağıda açıklanmaktadır.

AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifika Eğitimleri

  • AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifika eğitimleri genel merkezin belirlediği tarih ve saatte, çözüm ortaklarımızdan gelen talep yoğunluğuna göre yapılacaktır
  • Sertifika Eğitimine katılacak firmalarda çözüm ortağı olma şartı aranır. Çözüm fake replica rolex watch ortağımızın personelini eğitime göndermesi durumunda eğitime katılacak personelinin sigortalı olması şartı aranır.
Kişi BaşıEğitim Konu BaşlıklarıÜcretlendirme
AKINROBOTICS’in Tarihçesi1.000,00 TL + KDV
ADA GH5 Genel Özellikler
Mekanik Tasarım ve Üretim
Elektronik Tasarım ve Üretim
Yazılım ve Arayüz Tasarımı
AKINROBOTICS Satış / Kiralama Sistemi
Pazarlama Stratejileri

Genel Notlar

  • Bu ücrete 1 günlük konaklama (çift kişilik odada) ve yemek dahildir.
  • Eğitime katılarak sertifika programını başarıyla tamamlayan çözüm ortaklarımıza AKINROBOTICS Yetkin Çözüm Ortağı Sertifikası takip eden günler içerisinde gönderilecektir
  • Sertifika geçerlilik süresi 2 yıldır.